Vacature: manager Verslavingsreclassering Tactus Zutphen

Gepubliceerd: 01-09-2021

De verslavingsreclassering, een vak apart!

De verslavingsreclassering heeft als doelgroep mensen die door hun verslaving met Justitie in aanraking zijn gekomen. De opdrachtgever van de verslavingsreclassering is Justitie. Belangrijke partijen binnen Justitie zijn het Openbaar Ministerie, de Zittende Magistratuur en de Dienst Justitiële Inrichtingen en andere ketenpartners. Belangrijke partners waar binnen de zorg mee samengewerkt wordt zijn gelegen op het gebied van verslaving, geestelijke gezondheid, wonen, werken en gemeentes.

In deze functie:

 • Ben je ondernemend en resultaatgericht.
 • Zijn innovatie en verbinden ook jouw kernwoorden.
 • Coach en ondersteun je 30 collega’s van de verschillende locaties.
 • Ben je goed zichtbaar op de deze locaties.
 • Bewandel je samen met je team de weg naar zelforganisatie binnen de kaders van de organisatie en geef je hier handen en voeten aan.

Daarnaast ben je als manager verantwoordelijk voor de facilitering van de bedrijfsvoering van je teams. Je vertaalt contract- en prestatieafspraken met financiers naar concrete resultaten en je weet daarbij commitment van je teams te bereiken. Je beheert delen van het divisiebudget en legt hierover verantwoording af aan de divisiemanager. Aan de reclassering is een zorgmanager verbonden.

Dit breng je mee:

Wij zoeken een verbinder en bruggenbouwer voor die de ervaren is in het brengen en behouden van stabiliteit  binnen de teams van deze dynamische organisatie.

 • Je beschikt over een HBO+ werk- en denkniveau en een managementopleiding op tenminste middenkaderniveau.
 • Je bent bekend met de verschillende financieringsvormen binnen de zorg. Bekendheid met financieringsvormen binnen de verslavingszorg en specifiek binnen de reclassering zien we als een pré.
 • Je bent een stevige, ervaren teammanager die meerdere jaren ervaring heeft met het leidinggeven aan en het coachen van teams met hoogopgeleide zorgprofessionals en specialisten.
 • Je wijze van aansturing is op basis van gelijkwaardigheid en wederzijds respect, non-hiërarchisch, waarbij je belangrijkste doel is om de juiste voorwaarden te scheppen voor de teams en de medewerkers.

De locatie:

https://www.tactus.nl/locaties/zutphen-locatie-verlengde-ooyerhoekseweg/

Dit bieden wij:

Je gaat werken bij een organisatie waar cliëntgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Medewerkers werken hier met grote tevredenheid. Daarom dat wij ook tot de ‘Beste werkgever 2020-2021’ in de GGZ behoren. (zie ook: https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/).

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 65. Het maximale, fulltime salaris is € 5.553,- bruto per maand. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • De mogelijkheid op een eenvoudige manier te werken aan je eigen ontwikkeling door middel van onze digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learning modules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan de FiscFree-regeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan of sport met korting.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact op met Ellen Schleedoorn, divisiemanager op telefoonnummer 06-23804345. Whatsappen mag natuurlijk ook. Zij vertelt je er graag meer over.

Solliciteren kan via de website van Tactus: https://www.tactus.nl/vacatures/manager-reclassering-zutphen-32-36-uur/?vacancyReference=653

 


Vacature: manager Verslavingsreclassering Tactus Zutphen

Actueel/nieuws

Alcoholmeter checkt 24 uur per dag of drankverbod wel wordt nageleefd

Stiekem drinken is met een alcoholenkelband onmogelijk. Dat zegt Puck de Boer van de reclassering...

Lees verder

Verslavingsreclassering Groningen werkt mee aan NPO1 podcast 'Buiten de muren'

De afgelopen periode hebben Ruerd Swierstra en Merijn Rolf van de Verslavingsreclassering in Groningen (VNN)...

Lees verder

Hogeschool Saxion en drie reclasseringsorganisaties verlengen samenwerking

Het lectoraat Modelleren van Maatschappelijke Impact van hogeschool Saxion blijft de komende jaren nauw samenwerken...

Lees verder
© Copyright 2021 Stichting Verslavingsreclassering GGZ | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven