De Verslavingsreclassering bestaat 25 jaar

Gepubliceerd: 11-11-2019

De SVG bestaat 25 jaar. Om deze mijlpaal te markeren, organiseren we een jubileumevent op donderdag 28 november 2019. Deze dag staat in het teken van de waarde van ons werk. We plukken de vruchten van 25 jaar ervaring en leren wat nodig is voor de komende 25 jaar reclasseren met zorg.

We gaan deze dag onder leiding van Sander de Kramer in gesprek met de collega’s en partners uit werkveld over verslaving én psychiatrie. Expert Marius Buiting (Verdraaide organisaties) neemt ons mee in de wereld van ‘werken volgens de bedoeling’ vanuit het perspectief van de reclassering. Vervolgens spelen we in op de actualiteit en gaan we met diverse gasten in gesprek over de balans tussen straf en zorg. We verwelkomen hiervoor Ruud Rutten (bestuursvoorzitter SVG, bestuurder Tactus) Rinus Otte (procureur-generaal, OM) Charles Dorpmans (preventiemedewerker, Novadic-Kentron) en Peter van der Laan (bijzonder hoogleraar Reclassering aan de Vrije Universiteit).


De Verslavingsreclassering bestaat 25 jaar

Actueel/nieuws

Reclassering houdt kantoor in PI Heerhugowaard

Succesvolle re-integratie van gedetineerden begint met een goede voorbereiding op terugkeer in de maatschappij. Omdat...

Lees verder

Kan dat jointje eigenlijk kwaad?

In Nederland heeft ruim 20 procent van alle volwassenen wel eens geblowd, dat komt neer...

Lees verder

Huiselijk geweld: "Ik had hulp nodig, en die kreeg ik gelukkig ook"

Als Mirjam Koen ziet binnenlopen op een verjaardagsfeestje in juni 2007, is ze zo van...

Lees verder
© Copyright 2020 Stichting Verslavingsreclassering GGZ | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven